Általános tájékozódás az üzleti világban

Szponzorált tartalom

szekhelycentrum.hu weboldal

szekhelycentrum.hu weboldal

Szeretem figyelemmel követni, hogy milyen újdonságok és hírek vannak az üzleti világban. Időnként, amikor egy-egy jó nevű céggel gyakrabban találkozom a partnereim között, utána olvasok, tájékozódom róluk és figyelemmel kísérem a tevékenységüket. Általában szeretek naprakész lenni, hogy inkább én lepjem meg az ügyfeleimet, mint ők engem az új információkkal. Már egy ideje egyre többször merül fel beszélgetés közben a szekhelycentrum.hu weboldal, és úgy döntöttem itt az ideje jobban felkészülni belőlük, felmérni a tevékenységi körüket.

Délután volt egy kis szabadidőm, és beütöttem a keresőbe a szekhelycentrum.hu weboldalt és elmélyültem a talált anyagok olvasásában.

Első benyomásom az volt, hogy ez komoly cég, széles ügyfélkörrel. A honlap kinézete is visszafogottságot és komolyságot sugallt. Több, mint tizenhatezer ügyfél elégedettségére hivatkoznak, ami nagyon komoly szám.

A szekhelycentrum.hu, ahogy a neve is sugallja székhelyszolgáltatást kínál országosan. Kiemelt terület Budapest, ahol kedvező csomagárakat kínál havi bontásban, de az abszolút favorit Újlengyel nevű település Pest megyében. Újlengyelről azt kell tudni, hogy ezen a településen nem kell iparűzési adót fizetni.

Az árakról is nagyon tisztán, egyértelműen kommunikál a weboldal. Mivel ez az egyik legfontosabb szempont a szolgáltatás igénybevétel esetén, rögtön az lesz az első információ, amivel találkozunk az oldalon. Kék háttérben fehér betűkkel, jól olvashatóan tájékoztat a havi székhelyszolgáltatási díjakról. Majd ezután az Újlengyel iparűzési adó nulla költségére hívja fel a figyelmet.

Tovább görgettem fel és le az oldalon, igyekeztem még jobban megismerkedni a kínálattal. Bármelyik csomagot is választja az ügyfél, egy ajándék hónappal járnak a kedvében még akkor is, ha csak fél évet fizetett ki. Vállalják, hogy minden hónapban a kívánt címre postázzák partnereik anyagait. Természetesen ez rendkívül megkönnyíti az együttműködést, hogy ennyire figyelnek az ügyfeleik kényelmére. Ez az odafigyelés további ajánlatokban is megmutatkozik. A befogadó nyilatkozatot az ügyfél megjelenése nélkül is kiállítják. Lehet náluk kártyával fizetni, minden szempontból rugalmasak, de a cégbírósági bejegyzésig egyetlen forintot sem kell fizetni.

A székhelyszolgáltatás időtartama megfelel a törvényi előírásnak, és határozatlan időre szól. Fél évet kell egyszerre kifizetni, de ha valami fizetési probléma merülne fel, nem okoz gondot, türelmi időt biztosítanak. A szolgáltatást nem szüntetik meg ilyen esetben sem, csak felfüggesztik, biztosítva a vállalkozókat, hogy kivárják, míg elhárulnak az aktuális pénzügyi nehézségeik.

Nem szükséges Budapestre utazni a szerződéskötéshez, hiszen vidéken is számos nagyvárosban megtalálható az irodájuk. Az egész folyamatot távolról el lehet végezni, a hozzájárulási nyilatkozatot is személyes megjelenés nélkül is el tudják készíteni.

Továbbolvasva az oldalon újból találkozhatunk a székhelyszolgáltatás költségeivel. Baloldalon lila háttérszínben a budapesti áraik vannak levezetve. Mellette, jobb oldalon sárga háttérszínben az Újlengyel díjai láthatóak. Ezt követően hatalmas számokkal az információs telefonszámuk jelenik meg. Majd további elérhetőségeikről, illetve irodáik helyszínéről tájékoztatják olvasóikat. Megtudtam, hogy egyik irodájuk Újlengyelben a Petőfi Sándor utcában található. Ha inkább Budapesten szeretnék betérni hozzájuk, akkor a Bem rakparton a központi irodájukba látogatok el. Amennyiben mégis inkább vidéken keresném fel őket személyesen, erre is számos lehetőségem van időpont egyeztetése után. Megtalálom őket Békéscsabán, Pécsett, Debrecenben, Győrben, Zalaegerszegen, Nyíregyházán, Miskolcon, Veszprémben. Üzenetet lehet küldeni név, e-mail cím, telefonszám meghagyásával.

A lap alján felfigyeltem néhány izgalmas cikkre. Ezek az üzleti világot érintő érdekes témák voltak, így elolvasgattam őket.

Összességében örülök, hogy ellátogattam a szekhelycentrum.hu oldalára, sok hasznos információval gazdagodtam, és azt is megértettem, hogy az ismerőseim körében miért örvend egyre nagyobb népszerűségnek ez a cég.

« (Previous Post)