Fordulópontok az életemben

Szponzorált tartalom

cégalapítás menete

cégalapítás menete

Történt már valami olyasmi az életetekben, amire azt mondhattátok, hogy az egy igazi áttörés volt? Lehet szó bármiről: tanulás, sport, hobbi vagy vállalkozás.

Biztosan veletek is volt hasonló.

Szerencsére velem már többször is megesett ilyen pozitív fordulat az életem során.

Emlékszem rá, mikor az edzőteremben végre első alkalommal sikerült kinyomnom egy olyan súlyt, amire régebben esélyem sem lett volna. Ez számomra akkora lelkierőt adott, hogy azóta még inkább beindult a testépítésem!

Hasonló történt velem vállalkozóként is, mikor ráakadtam a szekhelyszolgaltatas24.hu weboldalára. Egészen addig sok gondom akad vállalkozóként, de itt a székhelyszolgáltatásnak köszönhetően egy olyan lendületet kapott a cégem, mely azóta is viszi előre!

A cégalapítás menete náluk annyira egyszerű volt, amire álmomban sem mertem volna gondolni. Erről egyébként a honlapjukon is van lehetőséged olvasgatni, szóval szerintem kattints rá a linkre, ha jobban bele szeretnél ebbe merülni.

Ha elolvastad, hogyan is zajlik a cégalapítás menete, biztos neked is feltűnt, a székhely kijelölésének a fontossága.

Számomra is az hozta meg az áttörést, hogy ettől a szolgáltatótól bérlem a székhelyt, mert egyszerűen annyi előnnyel szolgál, hogy azt felsorolni is nehéz lenne.

Kezdjük rögtön azzal, hogy nem kell egy iroda bérlésével bajlódnom, ami bizony brutálisan drága lenne, és egy kezdő vállalkozó ezt nehezen engedné meg magának. Helyette csupán csak ezért a szolgáltatásért kell fizetnem, aminek az ára hihetetlenül kedvező. Mikor még a vállalkozásom elején jártam, ez nagyon sokat számított, de még most is sokat jelent ez pénzügyileg.

A weboldaluk könnyen kezelhető és átlátható, így csak nyugodtan gépeljétek be a címüket, és nézzétek kicsit körül.