Akár a család vitaminhiányára is megoldás lehet – bestmarkt hu!

Szponzorált tartalom

bestmarkt hu

bestmarkt hu

Tudni kell a férjemről, hogy nagy elektronikai cikk rajongó. Mindent imád, ami ezzel kapcsolatos, érdeklik a legújabb hírek, újítások, ez pedig azt hozza magával, hogy rendszeres időközönként le akarja cserélni a háztartási kis- és nagygépeinket. Ez nem feltétlen rossz dolog, mert valahogy mindig olyan ügyesen adja el őket, hogy nem jövünk ki belőle rosszul, de már előre ideges vagyok, amikor a fejébe veszi, hogy azt az adott dolgot lecseréli. Persze jobb, modernebb gépek mindig lesznek, de én az eladás – vétellel járó macerát sosem szerettem. Nem vagyok nagy boltba járós, én sosem voltam képes egy üzletben ellenni több órákat. Ezzel szemben a férjem teljes katarzist él át, ha bemegyünk egy elektronikai cikkeket árusító boltba. Persze van, amikor jól jön ez az őrülete, például, ha a mosógépem, vagy mondjuk a mosogatógépem kell lecserélni. Más férfiak a közeli ismertségi körön belül nem nagyon foglalkoznak a feleségük hasonló kéréseikkel, mert nem tartják fontosnak. Nyilván, hiszen sok esetben például nem nekik kell mosni, vagy elmosni a koszos edényeket vacsora után. Szóval ilyen téren szerencsés helyzetben vagyok, mert ha csak kiejtem a számon, hogy valamire szükségem van, akkor tűzön – vízen át megy addig, amíg meg nem szerzi nekem.

Kipróbáltunk már nem egy, nem két olyan oldalt, ahonnan elektronikai termékeket lehet venni. Néhány kivételt leszámítva nem voltak rossz élményeink egyikkel sem, ám nem éreztük, hogy megtaláltuk volna azt az online boltot, ahonnan bármikor bátran merünk rendelni. A férjemet idegesítette ez az állapot, és eldöntötte, hogy ő bizony meg fog tenni mindent, hogy ez változzon. Némi keresgélés után talált egy olyan potenciális oldalt, ami szerinte megfelelhet az igényeinknek. Ez pedig a bestmarkt hu volt, amiről mint később eszébe jutott, egy barátja mesélt neki, hogy neki már mennyire bevált. A férjem szakavatott szemekkel első blikkre azt mondta, hogy szerinte is megéri adni a bestmartk hu-nak egy esélyt.

Az első megállapítása neki is meg nekem is az volt, hogy óriási kínálatból lehet a vásárlónak válogatnia. Volt ott minden az irodaszerektől kezdve a háztartási nagygépekig. A termékkategóriák fül a vásárló segítségére van abban, hogy kiválaszthassa azokat a típusú termékeket, amik közül válogatni szeretne. Én például már régóta szerettem volna egy gyümölcsprést, és a férjem azt mondta, hogy válasszak egyet, és azt majd megkapom születésnapomra. Többféle árú termék közül lehet válogatni a weboldalon, ki – ki a saját pénztárcájának megfelelően. Én félve mondtam a férjemnek, hogy a nagy vágyam egy Russel Hobbs gyümölcsprés, ami viszont nem olyan olcsó darab. Nem is kellett volna a reakciójától tartanom, mert gondolkodás nélkül rámondta az áment. Azért is szerettem volna ilyen centrifugát, mert a családom sajnos kevés gyümölcsöt eszik, pedig ez nagyon fontos lenne az egészségünk megőrzése érdekében. Viszont gyümölcslé formában jobban hajlandóak elfogyasztani.

Amikor rákattintottam a termékre, közvetlen mellette voltak különböző címkék, amik nagy vonalakban jellemezték az általam választott gyümölcsprést. Többek között az, hogy gyorsan szétszerelhető és könnyen tisztítható, van benne eltömődés elleni védelem, biztonsági zár és légyűjtő kehely is a gyümölcshúsgyűjtő tartályon belül. Persze emellett elolvastam még a részletesebb adatait, illetve a férjemet is kértem, hogy vessen rá egy pillantást, hisz ő mégis csak jobban ért hozzá, mint én. Miután rámondta az áment, nem volt más hátra, mint megrendelni a kiválasztott Russel Hobbs gyümölcsprésemet.

A termék alatt olvasható néhány információ a kiszállításról. Ennek három módja lehetséges. Lehet választani személyes átvételt szaküzletben, házhoz szállítást és GLS csomagpontra való kiszállítást is. Az első lehetőség nyilván a legolcsóbb, ez viszont csak azok számára elérhető, akik közel élnek a bolthoz. Legtöbbször én a házhoz szállítást szoktam választani, mert az a legkényelmesebb, és például a munkahelyemre is tudom rendelni a csomagot, nem kell mindig valakinek haptákban állnia otthon és várni, hogy mikor érkezi meg a megrendelt termék. Van még a GLS csomagpont lehetősége is, ezt akkor szoktam választani, amikor egy kisebb méretű dolgot rendelek, és több időm van a helyszínre menni a rendelésemért. A bestmarkt hu oldalán olvasható az is, hogy mindhárom kiszállítási forma 3 és 5 munkanap között kerül kiszállításra. Nekem nem volt sürgős a gyümölcsprés, hiszen végül is ez nem létfontosságú, hanem egy kényelmi termék, illetve a szülinapom se volt záros időn belül.

Nagyon tetszett az a lehetőség, hogy a termékekről véleményt lehet írni, így el lehet olvasni, hogy a gyakorlati használat során valaki mit tart hasznos tulajdonságnak, illetve mit nem. Továbbá az értékeléseknél lehet feltenni kérdéseket is az adott áruval kapcsolatban, ha esetleg valamire kíváncsiak lennénk.

Érdekelt még az a lehetőség is, hogy mi van akkor, ha valami probléma lesz a gyümölcspréssel, és mondjuk nem a mi hibánkból adódóan. Ekkor sem kell pánikba esni, ugyanis a bestmarkt hu oldalának van garanciaszervize is. Ez azt jelenti, hogy nem hozhatunk ide bármit javításra, csak azokat a dolgokat, amiket erről a weboldalról rendeltünk. A garanciális javításhoz szükség van arra, hogy meglegyen a korábban megvásárolt termék, illetve annak a tartozékai is hiánytalanul rendelkezésünkre álljanak. Hasznos az is, ha megvan a dolog gyári csomagolása, ebben az esetben abban kell visszaküldeni javításra. Nagyon fontos még a garanciális javításhoz a számla és a garancialevél másolata is. Illetve mindezek mellett ki kell tölteni egy jegyzőkönyvet is fogyasztói panaszról, amit a bestmarkt hu szerviz fülére kattintva lehet letölteni. Ugyanezek a dolgok szükségesek akkor is, ha éppen a vásárlástól szeretnénk elállni, kivéve a jegyzőkönyvet. Ehelyett egy vásárlástól való elállási űrlapot kell kitölteni és mellékelni a termékhez. Természetesen bővebben tájékoztat a vállalat az elállási jogról, amit én nagyon pozitívnak ítéltem meg, hiszen nekik az nem érdekük, hogy tudjanak a vásárlók erről a lehetőségről. Persze tudom, hogy ez a jog minden vásárlót megillet, de sok esetben szeretik minél jobban elrejteni ezeket az információkat, hogy a vevőnek eszébe se jusson visszaküldeni a terméket, ha nem tetszik nekik valamiért.

Végül elküldtük a rendelést a férjemmel, és tényleg a megígért szállítási határidőn belül kaptunk meg a csomagunkat teljesen tökéletes állapotban. Ennek nagyon örültünk, mert sajnos már volt gondunk azzal, hogy a szállítás során nem voltak elég óvatosak a futárok a csomagokkal, és nagyon sérült állapotban kaptuk meg. Na itt úgy látszik nem kell ettől sem félni, tényleg látszott, hogy gonddal szállították ki a gyümölcsprésünket. Nem csak amiatt voltunk boldogok, hogy végre találtunk egy megbízható webáruházat a bestmarkt hu személyében, hanem amiatt is, hogy a gyümölcsprésnek köszönhetően a családunk nagyüzemben elkezdte a gyümölcsök fogyasztását. A férjem is és én is nagyon boldogak voltunk, úgyhogy ez a vásárlás nem is alakulhatott volna jobban.