Bt. könyvelés számos kedvezménnyel

Egyszerű számlabefizetés

Fontos kérdéseket kell eldöntsön az, aki úgy dönt, hogy céget alapít. Már az első lépések meghatározóak lehetnek a cég ügyeinek további alakulásában. Nem mindegy, hogy a Bt. könyvelés, esetleg a Kft. könyvelés mellett fogunk dönteni.

Természetesen a Helyben-Távban könyvelőirodánál mind a kettőre van lehetőség, olcsó könyvelési díjak mellett. Sok olyan szolgáltatással állnak az ügyfelek rendelkezésére, amelyek nagyban megkönnyítik az ügyintézést, ezzel időt és pénzt takarítva meg a tulajdonosnak.

A Bt. könyvelés akkor válik szükségessé, amikor a betéti társaság mellett döntünk. Ebben az esetben ez teljes vagyoni felelősséggel jár együtt. Ez csak akkor számít problémásnak, hogyha a vállalkozás elkezd adósságba átfordulni nyereségtermelés helyett.

A Bt. könyvelés választásával kedvezőbb árakkal fogunk találkozni, mint egy Kft. esetén. Ilyenkor elérhetővé válik a KATA adózási forma is. Online könyveléskor az ügyfél viheti be a programba a saját számláit, ami 20-50%-os megtakarítást jelent, viszont ezt csak elegendő szabad kapacitás esetén érdemes választani.