Sok pezsgő Méthode Traditionnelle eljárással készül
Szponzorált tartalom
A világon a legtöbb régóta ismert és használt termék valamilyen meghatározott gyártási eljárás alapján készül. A megfelelő technológia kifejlesztése és az alapanyagok beszerzése után, indulhat a termelés. A szigorú követelményeknek megfelelően, a lehető legjobb minőség valósulhat meg. Az úgynevezett Méthode Traditionnelle champagne eljárás olyan hagyományos, több száz éves gyártási technológia, szabályzat, ami a pezsgő előállításának minden mozzanatát aprólékosan és szigorúan előírja.
A szakemberek rendkívül precíz odafigyeléssel tartják és tartatják be a Méthode Traditionnelle előírásait az első lépéstől az utolsóig. A finom pezsgő alapanyag már a legelső lépésben a palackba kerül. Itt tölti el a többhetes érlelési időszakot, aminek során 12 lépésben az előállítás lezajlik, és végül a dugaszolást követően a boltok polcaira kerül. A Méthode Traditionnelle kiforrott és hatékony eljárás a legjobb minőségű pezsgők esetében. A fogyasztók elégedettsége az első és legfontosabb szempont minden gyártónak.