Miért bánunk másképp némelyik állattal?

Szponzorált tartalom

Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket?

Az ember gyakran elfelejti azt, hogy pontosan honnan jön az étel, amit magához vesz. Miért lényeges kérdéskör ez? „Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket?” – című könyv sok mindenre választ adhat. Nem feltétlenül azzal van a probléma, hogy bizonyos állatokat fogyasztás céljából nevelünk.

A gondok ott kezdődnek, hogy milyen körülményeket biztosítunk bizonyos fajoknak. Az ipari szintű állattenyésztés ugyanis engedélyt adott arra, hogy teljesen abnormális módon bánjanak a jószágokkal, amelyek esetenként még a Napot sem látják egész életükben. Ez az, ami elgondolkodtatásra ad okot!

Ha tudni szeretnénk még több részletet erről, akkor vásároljuk meg a „Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket?” könyvet és lapozzuk fel! Nagy valószínűséggel teljesen megváltoztatja a felfogásunkat ez az írás és az sem kizárt, hogy tettekre sarkall majd bennünket. Ismerjük meg mélyebben a valóságot és tegyünk a kizsákmányolás ellen, de ez csak úgy megy, ha nyomon követjük az eseményeket!