Gyantagyöngy kopásálló kivitelben

Szponzorált tartalom

Gyantagyöngy

Ön is imád gyöngyöt fűzni és folyamatosan keresi a különlegességeket? Akkor a gyongyekszerbolt.hu kínálata biztosan elnyeri majd a tetszését! Még nem túl ismert a gyantagyöngy, de érdemes néhány szót ejteni róla.

Természetes anyagok felhasználásával készült, ám ennek ellenére kiváló kopásállósággal rendelkezik. A 8 milliméteres, gömb alakú típus rengetegféle színben vásárolható meg. Igazán különleges árnyalatok is előfordulnak a készletben.

A gyantagyöngy kapható azúr és barackszínű változatban. Imádni fogja a lila, a fűzöld és a citromsárga változatot is. Ezen kívül, vessen még egy pillantást a virág alakú termékekre. Ezekkel különösen széppé teheti az elkészített ékszereket. Nem fog bennük csalódni az ár szempontjából sem. A fent említett weboldalon nagyon alacsony árért cserébe veheti meg.

A gyantagyöngy mérete mindegyik esetben fel van tüntetve, ezért erre figyeljen oda a rendelés leadásakor. Érdemes nagyobb mennyiségben rendelni, hiszen bizonyos összeghatár felett, jelentős kedvezmény is jár.