Mi sosem unatkozunk.

Szponzorált tartalom

NGK Gyújtógyertya

NGK Gyújtógyertya

Szokták mondani, hogy nálunk mindig történik valami. És ez tényleg így van, mi sosem unatkozunk! Például a múltkor történt, hogy éppen a családi ebédre igyekeztünk, természetesen késve. Nálunk ez már csak normális 2 gyerekkel, de azt hiszem, hogy erről mások is tudnának mesélni.

 

Amikor lementünk az autónkhoz, akkor meglepődve tapasztaltuk, hogy nem indult. Jobban mondva meglepődve és morcosan. Mindennel próbálkoztunk, de semmi. Szerencsére a szomszédunk autószerelő, így megkértük, hogy segítsen. Megnézte az autót és egyből meg is állapította, hogy a gyújtógyertyát kell kicserélni. Rá is kerestem a neten, ahol bele is „botlottam“ az olajwebshop.hu oldalába: NGK Gyújtógyertya – Gyertyák | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból.

 

Megnéztem az oldalt és szerencsére volt az, amire nekünk szükségünk volt. Mivel az egyik üzlet nagyon közel volt hozzánk, így gondoltam, hogy másnap reggel ott kezdem a napot, egy gyújtógyertya vásárlással. Az olajwebshop.hu-nak ugyanis Budapesten több helyen is van üzlete, így szinte biztos, hogy mindenki megtalálja a hozzá legközelebb esőt. Szinte az egész várost lefedik, mert mind Budán, mind pedig Pesten található 2-2 üzletük. Budán a Hévízi és az Etele úton, míg Pesten a Munkásotthon utcában és a Gyömrői úton. Az üzleteik csak hétköznapokon vannak nyitva 8-tól 17 óráig.

 

Természetesen, akinek egyik üzlet sem esik útba vagy egyszerűen csak szereti a kényelmet és azt, hogy házhoz viszik a terméket, az tud rendelni a webshopból is, kiszállítással. Ehhez nem kell mást tenni, mint egészen egyszerűen felmegyünk az olajwebshop.hu-ra, kiválasztjuk a terméket, amire szükségünk van, belerakjuk a kosárba és csak rányomunk a megrendelés gombra.

 

Igen, ez valóban ennyire egyszerű, de persze azért nem árt hozzá beírnunk, mint a nevünk, telefonszámunk, email címünk, illetve a kiszállítási cím, ahova az adott terméket szeretnénk, hogy kiszállítsák. Egyébként abszolút rugalmasak, hiszen a futárral történő házhozszállítás csak egy a sok módozat közül, hiszen ha szeretnénk, akkor a megrendelt árut bármelyik üzletben is át tudjuk venni, vagy akár választhatunk csomag-automatát, sőt még pick-pack pontot is. Tényleg teljesen attól függ, hogy ki merre jár és mi a legkényelmesebb neki.

 

Én másnap reggel személyesen mentem be az óbudai üzletbe és mondtam is az eladónak, hogy milyen jó, hogy előtte nap megpillantottam a már említett feliratot: „NGK Gyújtógyertya – Gyertyák | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból“.