A rolós szúnyogháló a legkényelmesebb!

Szponzorált tartalom

rolós szúnyogháló

rolós szúnyogháló

Ahogy beköszönt a tavasz, egyre inkább nyitunk a természet felé, egyre közelebb szeretnénk azt érezni magunkhoz. Ezzel együtt jár az is, hogy többet van nyitva az ablak, illetve a kinti lét az udvaron, teraszon vagy az erkélyen is gyakoribbá válik. A nyitott ablak és ajtó kellemes, ugyanakkor gondolni kell ebben az időszakban arra is, hogy a bogarak ne jussanak be a lakásba.

Jó megoldás a rolós szúnyogháló, amit az ajtókra és az ablakokra egyaránt felszerelhetünk. Az egyik legkényelmesebb szúnyogháló változat, amely lehetővé teszi a könnyű mozgatást. A rolós szúnyogháló oldalra, valamint fel és le is mozgatható.

UV védelemmel ellátott, így hosszú távon tartós megoldással tud szolgálni a rovarok elleni védekezésben. A napsütés sem kezdi ki, hiszen olyan anyagokból készül, amelyek állják a sarat. Egy mozdulattal feltolhatjuk vagy oldalra tolhatjuk, ettől olyan kényelmes és praktikus a használata.

Egy modern, a legújabb igényekhez alkalmazkodó kellék, ami nem hiányozhat egyetlen ház vagy lakás esetében sem. Egyébként, ha redőny felszerelését tervezi, akkor érdemes már eleve úgy gondolkodni, hogy ez a praktikus eszköz benne legyen a szerkezetben, tehát szúnyoghálós redőnyt érdemes rendelni.

Előfordulhat, hogy már rendelkezik redőnyökkel az ingatlan. Ilyenkor sem jelent problémát a rolós szúnyogháló beszerelésre, hiszen a redőnyök többsége, legalábbis a korszerűek, már eleve úgy vannak kialakítva, hogy igény esetén szúnyoghálót is beszélhessünk.

Mind a műanyag, mind az alumínium redőnyöknél megoldható a felszerelés, ám a műanyag redőny esetében kevésbé lesz hatékony a háló, hiszen azok kialakítása eltér az alumíniumétól. Ez alól kivételt jelentenek azok a redőnyök, amelyek eleve szúnyoghálós kivitelben lettek megrendelve.

Összességében tehát a rolós szúnyogháló a maga praktikumával és kényelmes használatával vezető szerepet tölt be a korszerű rovarvédelemben.