Kivételes eredmény a radiátorzománc jóvoltából

Szponzorált tartalom

Radiátorzománc

Most, hogy vége a télnek és a fűtéssel sem kell egy ideig foglalkozzunk, eljött a lehetősége annak, hogy a már régóta felhelyezett és esetenként ütött-kopott fűtőtesteket kicsit felújítsuk! Erre a célra kapható radiátorzománc, ami tökéletes fedést és fényes bevonatot képez. Ha jól lemázoljuk, akkor hosszú időn át nem kell ismét gondot fordítsunk rá. Figyeljünk oda alaposan a felületek előkészítése során!

Rozsda, zsír és semmilyen más szennyeződés ne legyen a radiátorzománc útjában! A nagyobb mélyedéseket, a speciálisan erre kifejlesztett paszta bekenésével kell kiegyenlíteni. A radiátorzománc esetében, a 100 fokos hőállóság teljesen alap, ami reális is, ha jobban betüzelünk a kazánba, akkor esetenként eléggé gyorsan felszökhet a víz hőfoka, ami a radiátorok külsején lévő festéket is megterheli.

Ha már az idő, energia és a radiátorzománc is adott, akkor vágjunk bele bátran a festésbe, mert igazán remek hangulatot nyújt a kellően felújított hő-átadó egység. A festekarena.hu oldalon további információkat találunk és a termékek is megrendelhetőek.