Jóga matrac az izmok erősítéséhez

Szponzorált tartalom

Jóga matrac

A testmozgás fontos szerepet játszik mindenki életében. Nem szabad elfeledkezni róla, mert ez egy idő után megbosszulja magát. A jóga matrac használatával otthon is gyakorolhatóak a legfontosabb mozdulatok.

Így akkor sem kell lemondani a mozgásról, ha kint éppen hideg van vagy esik az eső. A felület elég nagy ahhoz, hogy el lehessen végezni a gyakorlatokat. A vastagságának köszönhetően senkit sem nyom a padló a jóga matrac használata közben. A kiszállítására csupán 1-3 munkanapot kell várni.

Rengetegféle színben lehet megvásárolni. A Spartan, a S-Sport és az Axer kínálatában bukkan fel. Az anyaga nagyon strapabíró, ezért nem kell attól félni, hogy néhány hónap után elhasználódik. Nem szívja magába a vizet, tehát a tisztítása igen egyszerű. A tárolása sem nehéz, hiszen csupán össze kell csavarni és így kis helyen is elfér.

A jóga matrac ára nagyon barátságos, éppen ezért még most érdemes megrendelni a sportsarok.hu weboldalról. Most néhány esetben leértékelés is van az oldalon. A vevőknek a minőségre nem lehet panaszuk.