Emlékezetes ajándékokat szeretek adni!

Szponzorált tartalom

LOLmarkt.hu - Egyedi póló

LOLmarkt.hu – Egyedi póló

Biztosan sokan hallottatok már a különböző szeretet nyelvekről. Van, aki a szívességeket tudja nagyra értékelni, másnak a testi érintések, ölelések a fontosak. Olyan is akad, aki számára a minőségi együtt töltött idő jelenti a törődést, és az is előfordul, hogy az elismerő szavak segítségével tudom érzékeltetni valakivel, hogy ő számomra nagyon fontos. Ezeken kívül még egy olyan csoportot is megkülönböztetünk, aki az ajándékok nyelvén érti meg leginkább, hogy mi milyen fokú szeretettel vagyunk iránta.

De ugyebár adni jó, így az ajándékozás nem csak akkor okozhat örömet, ha én kapom, hanem akkor is, ha az adó oldalán állok. Főként igaz ez abban az esetben, ha gondosan járok utána annak, hogy a másik mit szeret, mit kedvel, mire lenne szüksége, vagy minek örülne igazán. Tovább tetézheti az örömünket, ha nem csak leemelünk valamit egy bolt polcáról, hanem beleadjuk a kreativitásunkat és részben vagy egészben, de mi készítjük az ajándékot.

Na pontosan ezekből az okokból ajándékozok én már évek óta egyedi pólókat és egyéb ajándékokat a szeretteimnek. Innen szoktam beszerezni őket: LOLmarkt.hu – Egyedi póló.

Ha jól körülnéztek az oldalon, akkor láthatjátok, hogy vannak női, férfi és gyerek fazonú és méretű pólók. Ezen kívül árulnak kapucnis pulcsikat, szájmaszkokat, fém bögréket és vászon táskákat is. Sőt, már foszforeszkáló mintájó pólókat is láttam az oldalon.

Ha ismeritek az ajándékozandó alany hobbiját, akkor már könnyű dolgotok lesz, ugyanis csoportba vannak szedve a pólók tematika szerint a bal oldali menüsávban. Szóval a gamerek, filmrajongók, autó mániások, horgászok és vadászok könnyű szerrel megörvendeztethetők.

Hasonlóan egyszerűbb a dolog, ha legény-, vagy lánybúcsúra kellenek egyenpólók. Ennek szerintem mindig örül a menyasszony, és rengeteg frappáns minta és szín közül lehet választani. Meg persze lehet teljesen egyedit is kérni, ha van erre ötletünk. Nekem nagyon tetszenek a páros pólók is. Ezt általában szerintem inkább fiatal párok hordják. A 2 felirat vagy minta vagy kiegészíti egymást, vagy összeköti őket valamilyen tematika, esetleg egy nyíl. Egyszer én is szeretnék majd ilyet, ha megtalálom az igaz társamat.

Most viszont igazából a húgom lesz a következő, akinek ajándékot kellene találnom. Nem tudom pontosan, hogy mi legyen az. Kapott már tőlem egyedi vászontáskát, bögrét és párnahuzatot is. Általában a közös kedvenc sorozatainkból vagy filmjeinkből szoktam ihletet meríteni. Nagyon szereti a Harry Pottert, így arra gondoltam, hogy esetleg azzal kapcsolatban kellene kitalálnom egy frappáns, vicces, egyedi feliratot. Aztán, hogy azt fém bögrére vagy pólóra tetessem fel, az már egy másik kérdés. Most, hogy így ezen agyalok, lehetne egy Roxfortos egyenruha minta a pólóra nyomtatva, vagy akár egy Griffendél címer. Láttam olyan megoldást is, hogy egy szívhang volt felfestve a pólóra, ami a közepén átváltott egy villám alakban. Aki ismeri a filmet vagy a könyvet, az érti. Mondjuk valahogy úgy érzem, hogy ez nem a leghálásabb téma póló felirat szempontjából. Lehet, hogy választok egy másik filmet.

Ha ezt sikerül végre kitalálnom, akkor egyébként 1-2 napon belül ki is szállítják nekem a kész pólót. szóval elég a családi buli előtt néhány nappal összeállnia a fejemben. Árban meg körülbelül úgy látom, hogy 4500 Ft körül mozognak ezek a pólók, így, ha akarom még kiegészíthetem valami mással is. Szóval csak ennyit kell addig megjegyeznem: LOLmarkt.hu – Egyedi póló.