A szomszéddal nem árt jóban lenni.

Szponzorált tartalom

utángyártott toner

utángyártott toner

Nagyon sokáig úgy voltam vele, hogy éltem a kis életemet és nem igazán foglalkoztam a szomszédjaimmal. Ez persze nem azt jelenti, hogy figyelmen kívül hagytam a létezésüket, hanem hogy nem igazán barátkoztam velük. Ez egészen a múlthétig volt így. A szomszédom éppen cipekedett befelé amikor megesett rajta a szívem és megkérdeztem, hogy segíthetek-e neki. Nagyon örült a felajánlásomnak, így együtt fejeztük be a cipekedést. A munka után behívott, hogy igyunk egy kis frissítőt. Nagyon jól elbeszélgettünk és szóba került többek között az utángyártott toner is. Elmesélte, hogy ő csak egy helyről szokott vásárolni, hogyha nyomtatóba való kellékekről van szó. Ez pedig nem más, mint a Nyomtató alkatrészek oldala.

Az oldalukon minden kapható, amire csak szükséged lehet nyomtatás szempontjából. Toner, tintapatron, nyomtatókellékek, egyéb lézerkellékek, dob, fixáló és még transzfer is. Több márkájú nyomtatóhoz is lehet kellékeket kapni, így hogyha HP, Xerox, Samsung, Brother vagy Canon nyomtatóval rendelkezel akkor a Nyomtató alkatrészek oldalán biztosan meg fogod találni azt, amit keresel.

Én a múlthét óta már vásároltam tőlük és örömmel mondhatom, hogy pozitív csalódásban volt részem. Nem csak azért, mert a szállítás ingyenes volt bármilyen értékben is vásároltam tőlük, hanem azért is, mert nagyon jó kedvezményeket adnak.

A Nyomtató alkatrészek oldalán nem alkalmi kedvezményeket adnak a vásárlóiknak, hanem minden egyes vásárlásod alkalmával részesülhetsz egy kedvezményben. Ezáltal minden vásárlásod alkalmával kedvezményesebb áron veheted meg azokat a termékeket, amik számodra szükségesek.

Amikor ezt megláttam nagyon megörültem neki, hiszen a munkámból kifolyólag én nagyon sokat szoktam nyomtatni ezért a tintapatronokat folyamatosan vásárolnom kell szinte majdnem havonta. Igy nagyon örülök, hogy találtam egy olyan oldalt, ahol nem aranyárban kell megvásárolnom a nyomtatóba szükséges kellékeket.

Pár szó azokról a kedvezményekről, amiket a vásárlás során meg lehet szerezni: hogyha min. 2 darab terméket vásárolsz már akkor is részesülsz valamennyi kedvezményben. Hogyha pedig 3 terméket veszel ez lehet 3 ugyan olyan termék is nem feltétlen szükséges, hogy 3 különböző terméket vásárolj, akkor még nagyobb kedvezményben tudsz részesülni. A harmadik fajta kedvezményt akkor tudod megkapni, hogyha a vásárolsz például egy fekete tonert majd beteszel a kosaradba egy színeset is vagy egy másik nyomtatóba való kelléket, és akkor alacsonyabb áron tudod megvásárolni a már kosárban lévő termékedet is. Ezáltal nem csak egy termékre lesz érvényes a kedvezmény, hanem egyből kettőt tudsz kedvezményesen megvásárolni.

A vásárlás értékét többféleképpen is ki lehet egyenlíteni: lehet fizetni bankkártyával, készpénzzel, átutalással, előre utalással, illetve utánvétes fizetésre is van lehetőség. Igy mindenki ki tudja választani azt a fizetési módot, ami a számára legkényelmesebb és nem kell attól aggódni, hogy csak bankkártyával lehet fizetni az oldalon keresztül. Én például ezt a fizetési módot nem részesítem előnyben, ezért hogyha tehetem akkor átutalással vagy pedig után féktest fizetést választok.

A rendelés leadását követően pontosan nyomon tudod követni azt is, hogy mennyi időt vesz igénybe a kiszállítás. Az oldalon van zöld pipa, ciánkék pipa, illetve narancssárga homokóra amik azt jelzik, hogy hány napon belül fogod kézhez kapni a csomagodat. Szerintem ez egy nagyon kreatív és nagyon jó ötlet, hiszen nem csak jól néz ki, de akár már ránézésre is megmondhatod, hogy mennyit kell várni a csomagodra. Természetesen időben tájékoztatnak mindenkit a csomagja érkezéséről így nem fog meglepetés érni senkit.

Hogyha neked is szükséged lenne egy olyan webshopra, ahol kedvezményes áron tudsz beszerezni mindent, ami a nyomtatáshoz szükséges, még az utángyártott tonert is, akkor a nyomtatoalkatresz.hu oldalát bátran merem ajánlani Neked is.