A műkörmös lámpa fontos szerepet tölt be

Szponzorált tartalom

Műkörmös lámpa

Ez egy nélkülözhetetlen termék, hiszen a manikűr elkészítéséhez szükség van rá. A műkörmös lámpa eltérő teljesítményben kapható az üzletekben. Ez azért van így, mert mindenki más és más célokra használja. Ha otthon szeretné alkalmazni, akkor elegendő a 9 W kellék, hiszen ebben az esetben elég ritkán kerül elő. Viszont egy profi szakembernek ez nem elegendő, mivel nap mint nap több manikűrt kell elkészítenie.

Ilyenkor a nagyobb kapacitású műkörmös lámpa mellett döntenek a szakemberek. Fontos, hogy mielőtt beszerzi, érdeklődjön utána, hogy milyen tulajdonságokkal van ellátva a kellék! Ennek hiányában soha nem szabad intézkedni! A termék, a manikűr mellett még pedikűrhöz is tökéletesen használható.

Időzítő is található rajta, ez azt jelenti, hogy 120 és 180 másodpercig nem fog a készülék kikapcsolni. Ezt követően újból meg kell nyomni a szükséges gombot. A műkörmös lámpa többféle színben van jelen, így a saját ízlésére való mellett dönthet. A fekete és a fehér színű termék mellett, sokan választják a rózsaszínt is.