A fertőtlenítő folyékony szappan támogatja az immunrendszerünket

Szponzorált tartalom

Fertőtlenítő folyékony szappan

A tisztaság egy igen relatív fogalom, amit érdemes kicsit górcső alá venni. Amikor például takarításról vagy mosakodásról van szó, akkor komoly hangsúlyt kap a fertőtlenítés. Ugyanakkor nem mindegy, hogy pontosan mivel végezzük el ezt a feladatot, hiszen léteznek olyan készítmények, amelyek minden élőt elpusztítanak, amivel csak kapcsolatba kerülnek. Ezzel teljesen ellentétes megoldást kínál a fertőtlenítő folyékony szappan, ami csakis az egészségre káros elemeket tünteti el.

Járjunk a végére, hogy ez miért jó! Amikor egy klóralapú termékkel dolgozunk, akkor egy teljesen steril környezet marad a használata után, ami voltaképpen egy üres ökoszisztéma, ahová újból betelepülhetnek a különféle élőlények. A fertőtlenítő folyékony szappan hatása sokkal szelektívebb.

Ahogyan egy felszántott földterületet is először az agresszívan terjeszkedő gyomok lepnek el, úgy a kipucolt helyre a könnyen alkalmazkodó mikroorganizmusok kerülnek, amelyek az emberi szervezetre károsak lehetnek. Ezt megelőzendő a fertőtlenítő folyékony szappan a citrusgyümölcs alapú természetes biocid tartalmának hála, a szervezetünkkel összhangban lévő élőlényeket nem bántja, miközben a kórokozókat kíméletlenül eltünteti.

Honnan fogjuk érezni a pozitív hatást? Biztos jele ennek, hogy nem okoz allergiás reakciókat. Amikor ugyanis egy termék alkalmazása után kiütések jelennek meg a kezünkön, akkor tudhatjuk, hogy az immunrendszerünk, ami rengeteg parányi élő organizmusból tevődik össze, komoly sérülést szenvedett. A természetes alapú fertőtlenítő folyékony szappan esetében ez elmarad.