A dugattyús kompresszor igen elterjedt

Szponzorált tartalom

Dugattyús kompresszor

Manapság már minden feladatot képes elvégezni egy szerkezet. A kompresszorok elég népszerűek, hiszen sok berendezéshez kell alkalmazni azokat, főleg ott, ahol a levegő sűrítése a cél. Általában a legtöbb barkácsgépnél a dugattyús kompresszor használata az elfogadott. Már csak azért is, mert ebben az esetben a levegőnek a sűrítését dugattyúk végzik. Elég népszerű szerkezetnek nevezhető, ráadásul ezt a fajtát már régóta forgalmazzák. Leginkább ott érdemes alkalmazni, legyen az ipari terület vagy az otthona, ahol nagy nyomást kell előállítani.

A dugattyús kompresszor típusok között olyan is található, amelyik olajmentes. Persze a nagyteljesítményű mellett, a kisebb is megtalálható. Minden csakis attól függ, hogy mi a célja a szerkezettel. Azok, amelyeknek kicsi a teljesítménye, általában direkt meghajtással működnek és a legtöbb esetben egybe vannak építve a légtartállyal. Továbbá, a dugattyús kompresszor széles kínálatában megtalálja még az ékszíjas hajtással működőt. A legkelendőbb talán a 3 fázisú villanymotor, ami nem okoz csalódást a vásárlónak.

Persze ahhoz, hogy a levegőt megfelelően sűrítse és minden a normális kerékvágásban működjön, légtartályt is szükséges beszerezni. Amennyiben azon aggódik, hogy be kell szerezze az 500l légtartály hatósági engedélyeit, akkor látogasson el a Ganzair Kompresszortechnika honlapjára! Nem is gondolná, de igény esetén a szakemberek vállalják a telepítésnek a megtervezését is.

Ez nagyszerű hír, hiszen elég időigényes és megviselő, amikor bármilyen engedélyt be kell szerezni. Az 500l légtartályhoz szükséges a létesítési és a használatba-vételi engedély, amit az említett vállalat alkalmazottai egyszerűen megszerezhetnek Önnek. Az elérhetőségen keresztül felteheti a kérdéseit, legyen az telefonhívás vagy e-mail üzenet formájában. Kérjen nyugodtan ajánlatot az 500l légtartályra, ami után eldöntheti, hogy él-e a lehetőséggel! Ajánlatos tovább böngészni az oldalon, ugyanis napi akciókkal lehet találkozni. Értelemszerűen az alkalmazottak a pontos árakról is tájékoztatják majd Önt.