A betonkerítés gyorsan készen van

Szponzorált tartalom

Betonkerítés

Az igaz, hogy a beton nem egy esztétikus és fantázia-dús anyag, de kerítésnek teljesen megfelelő. Olyan helyeken ahol a tulajdonosoknak fontos, hogy stabil választófal legyen, a betonkerítés tökéletes megoldás lehet. A stabilitáson felül az is mellette szól, hogy mivel felülete teljesen sima, nem lehet egyszerűen átmászni rajta.

A tégla mintázata nem elég mély ahhoz, hogy az emberi láb meg tudjon kapaszkodni benne. Sokan éppen ezen tulajdonsága miatt döntenek a betonkerítés mellett, hiszen nem lehet egyszerűen átjutni rajta.

Mivel már 2 nap alatt is elkészülhet, ez azt jelenti, hogy viszonylag rövid időn belül védelmet képes nyújtani. Az építési folyamat fontos része az oszlopok stabil elhelyezése, ami a megfelelő méretű gödrök kiásásával kezdődik.

Ezekbe kell bebetonozni a betonkerítés alapjaihoz szükséges oszlopokat. Miután a beton megfelelően megkötött, jöhetnek a kerítés elemei egyenként. Építőkockákhoz hasonló az összeszerelés folyamata, aminek minden mozzanata az felállítási utasításban le van írva.