Xiaomi mobil nőies változatban

Xiaomi mobil

Egy igazi, csajos telefonra vágyik? Akkor a Xiaomi mobil megmutatja a megoldást. A Redmi Note 5A modell különösen szép a rózsaszín árnyalatának köszönhetően. Egyszerre 2 darab SIM-kártya kezelésére képes.

Magyar nyelvű menüvel lehet megvásárolni. A kijelzője 5.5” méretű. Android segítségével működik. Alkalom nyílik a rádió hallgatására is. Jár hozzá egy fülhallgató. A Xiaomi mobil négymagos processzorral rendelkezik. Nagy előnye, hogy kártyafüggetlen verzióban lehet megvenni.

Képes az USB-csatlakozásra. 720 x 1280, HD-felbontásban működik a kijelző. 12 hónap garanciával lehet megvásárolni a puremobile.hu weboldalról. Mivel éppen raktáron van, ezért rövid időn belül megérkezik a kért címre.

A Xiaomi mobil nagy teljesítményre képes, tehát biztosan nem fog csalódást okozni. Ön is maradéktalanul elégedett lesz vele. Az ára nem túl magas, éppen ezért érdemes a megrendelése mellett döntenie. Jelen pillanatban csupán 35 ezer Forintért cserébe kapható, ami nagyon kedvező árnak számít a többi okostelefonhoz viszonyítva.