Nagyon precíz a Hitachi UG50Y

Hitachi UG50Y

Építkezéseken, bontási, szerelési munkálatoknál sokszor megesik, hogy hálózati áramot csak messziről, hosszabbítóval vagy éppen generátorral lehet szerezni. Ez gyakran a szerszámoknál munkaképtelenséget vagy teljesítménycsökkenést idéz elő, ami miatt nem tud a megszokott ütemben dolgozni a szakember. Ez azonban a 21. században nem jelenthet gondot a Hitachi szerszámok használatával. Ez azért van, mert ezen korszerű masináknak a motorjai hosszabbító kábelek okozta feszültségesésre nem érzékenyek. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően a kellékek az áramforrástól távol is megbízhatóan teljesítenek.

Sőt, a Hitachi szerszámok alkalmazhatóak torzított, vagy akár a négyszögjel kimenetű generátorokról egyaránt. A Hitachi szerszámok motorja azért is érdemel dicséretet, mert a megszokottakkal szemben ezek inverterje nem rendelkezik tekercselt forgórésszel. Ezáltal a leégés kockázata teljesen elfelejthető. Az új technológiai megoldásnak köszönhetően ezek a motorok lényegesen kisebbek és könnyebbek lettek.

Ezt a jellemvonást szintén nem szabad elfelejteni. A Hitachi szerszámok emiatt nem terhelik annyira a munkást, aki gyakran egész nap ezekkel dolgozik. Ez a brand akkor is maradandót alkot, amikor a precíziós produktumok gyártásáról, elkészítéséről van szó. Erre kitűnő példa a Hitachi UG50Y kompakt lézeres távolságmérő szerkezet. Ez az eszköz a kültéri körülményeket is jól tűri, ami javarészt annak köszönhető, hogy ez IP54-es védettséggel készült. A Hitachi UG50Y öt mérési módot garantál: távolság, távolodás, terület, kerület és oldalhossz meghatározás.

Az utolsót a kütyü a sokak által ismert Pitagorasz tétel alkalmazásával végzi. A Hitachi UG50Y pozitívumai közé tartozik emellett az egyszerű mérés és beállítás, a könnyű és kompakt külső, a háttér világítás megléte, aminek hála sötétben egyszerűen lehet azt kezelni és nem utolsó sorban az oldalsó mérő gomb és a töltöttségszint kijelző jelenléte. Kétségtelen hát, hogy a Hitachi UG50Y mérő kiegészítő egyetlen mérnök zsebéből vagy szerszámos ládájából sem hiányozhat.