Megint világháborús lesz a Call of Duty!

Call of Duty World War II

Bár manapság már nem kötelező egyetlen fiatalnak sem beállnia katonának, ennek ellenére a legtöbb srácnak megmozgatja a fantáziáját a háború gondolata. Talán ezért is volt annyira sikeres a Call Of Duty háborús témájú videojáték, hiszen több mint 100 millió példány kelt el belőle 2011-ig.

Akárcsak az első, a hamarosan megjelenő Call Of Duty World War II is a második világháború csatatereire kalauzolja a játékosokat, akiknek lehetőségük van kiválasztani, hogy melyik oldalon, illetve melyik fronton szeretnének harcolni. Így ha már a valóságban sok ifjúnak nincs lehetősége részt venni a háború izgalmaiban, legalább a virtuális valóság esélytteremt erre.

A játék Pc, Xbox One és PlayStation 4 platformokon egyaránt elérhető lesz. A Konzolok Szervize webáruházban már most előrendelhető méghozzá csupán 18.890 forintért. Az ár tartalmazza az ingyenes kiszállítást is, amit igyekszenek a megjelenés napján megejteni. Ennek köszönhetően az előrendelők játszhatnak legelőszőr a Call of Duty World WarII-vel.

Ugyanakkor az előrendelőknek a játékkal együtt ajándékcsomag is jár, amiben egy PSZ exkluzív katonai táska, PSZ exkluzív Nazi Zombi fegyverskin, négyórányi dupla XP multiplayerben és egy tetszőleges feloldható fegyver. Márcsak ezekért is megéri a Konzolok Szervize oldaláról előrendelni.

Ugyanakkor ez az oldal pontgyűjtő rendszerrel is dolgozik, aminek köszönhetően a hűséges vásárlóknak 189 pontot írnak jóvá a Gamercard kártyájukon. Ezek későbbi vásárlások során felhasználhatók. Látható, hogy mennyi előnnyel jár, ha már most megrendeli a Call of Duty World War II videojátékot, hiszen a számos ajándék és előny mellett, a virtuális valóságban átírhatja a történelmet.

Mivel az Activision az alapokhoz tért vissza, ezért biztosra vehető, hogy az utóbbi évek egyik legnagyszerűbb videojátékát dobja majd piacra. Rendelje meg és legyen azok között, akik elsőként térnek vissza a második világháború harcszíntereire, hogy átírják a történelmet. Most eljátszhat azzal a gondolattal, hogy mi lett volna, ha nem a szövetséges hatalmak nyerik a második világháborút?