Kardok vihara, az új kihívások

Kardok vihara

A modern kor embere, még csak elképzelni sem tudja, hogy pontosan milyen volt régen az élet. A sötét középkort idéző hangulat visszaköszön ránk a Kardok vihara című könyv lapjain. A milliókat rabul ejtő Trónok harca 3 kötetéről van szó, ami egyszerűen fantasztikus izgalmakat hoz el az olvasóknak.

Az író a megtörtént korok eseményeit vegyíti a fantáziával és ebből hoz létre egy olyan lélegzetelállító és borzongató történetet, ami örökké velünk marad, ha azt szeretnénk. A Kardok vihara tele van kihívásokkal és félelmekkel, amelyeket csak erejükkel és fondorlatos ügyészségükkel tudják leküzdeni a főhősök. A jeges pusztaság szörnyei a falon túl már a háborúra készülnek, miközben a sárkányok anyja is küzd a pozíciójának megszilárdításáéért.

Eddig soha nem látott háború van kibontakozóban, amit az élők fognak vívni a holtak ellen és a tét nem más, mint az emberiség túlélése. A Kardok vihara kedvező áron beszerezhető a scifimarket.hu weboldalon. Rendeljük meg és vágjunk bele a sztori aprólékos megismerésébe, mert nem fogunk csalódni!