Így változik a gyémánt ár

Gyémánt ár

Karácsony táján igen sok nő reménykedik abban, hogy a partnere megkéri a kezét. Tényleg előfordul, hogy egy apró ékszeresdoboz lapul a fenyő alatt, ami mindig hatalmas örömet okoz. A gyémánt ár magas lehet, de ez nem azt jelenti, hogy egy átlagos keresettel rendelkező férfi nem tudja kifizetni. A whiteandblack.hu weboldalán bármikor nézelődhetnek az urak, ha az eljegyzési gyűrű megvásárlását fontolgatják.

Sajnos, látatlanban biztosan nem lehet meg mondani, hogy mennyi lesz a gyémánt ár, ezért egyedi ajánlatot kell kérni. Nagyon sok múlik a színen, hiszen nem mindegyik árnyalat fordul elő a természetben. A csiszolás milyensége is rengeteget nyom a latban. Ha valakinek jelenleg nem túl vastag a pénztárcája, akkor inkább a kisebb méretű köveket érdemes előnyben részesítenie. Így végül valamivel alacsonyabb lesz a gyémánt ár.

Persze, a karácsonyi időszakban ezt nem feltétlenül annyira egyszerű kigazdálkodni, de egy kis igyekezettel egészen biztosan sikerülni fog. Akkor is megfelelő kiindulópontot jelent az üzlet, ha valakinek nem a beszerzés jelenti a célját. A gyémánt felvásárlás könnyen sikerülhet az ingyenes értékbecslést követően. Az összeg kifizetése mindig készpénzes formában történik meg. Lehetőség nyílik a beszámításra, ha a célt egy új ékszer megvásárlása jelenti. Nincsen akadálya a felújításnak, a tisztításnak és a bizonyítvány készítésének sem. A gyémánt felvásárlás nem túl körülményes, tehát érdemes felkutatni a 13. kerületben található üzletet. A Pozsonyi út 33/B számot kell keresni. Hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 10 és 18 óra között jöhetnek a vásárlók.

Ha valaki hosszabb ideig dolgozik, akkor lehetőleg csütörtökön érkezzen, hiszen ilyenkor 19.30-ig lehetséges a gyémánt felvásárlás. Az üzlet szombaton 10 és 14 óra között tart nyitva, vasárnap pedig zárva van. Ha valaki úgy érzi, hogy hosszadalmas folyamatot fog jelenteni az ékszerekkel kapcsolatos ügyintézés, akkor kérjen minél hamarabb időpontot a 06-1-210-5624-es telefonszámon. Így sokkal kényelmesebb lehet az eladás, illetve a vásárlás.