Háromszemélyes családnak elegendő az 50 literes bojler

Bojler

Általában a háztartások a saját fogyasztási igényeikhez mérik a házba vásárolt berendezéseket. Mivel az 50 literes bojler 2-3 ember igényeit kielégíti, sokan kezdik ezzel. Aztán ahogy bővül a család, arányosan növekszik a berendezések kapacitása is.

A legkedvezőbb árban a legkisebb, 50 literes bojler kapható. A hazai gyártású Hajdú bojlerek megbízható minőségűek és áruk is kedvező. Arról nem is beszélve, hogy a magyar emberek jutnak így munkához. Persze, ez nem minden megrendelőnknek fontos szempont, de nekünk a cégnél igen.

Arról nem is beszélve, hogy így nincs gond az alkatrészellátással. Igyekszünk vásárlóinkban is tudatosítani a hazai termékek jelentőségét. Sokan bele sem gondolnak, hogy ez milyen fontos. Ezekre a bojlerekre típustól függően 5-6 év a garancia.

A mi munkánkra pedig 1 év. Az 50 literes bojler több szempontból is kedvelt darab vásárlóinknál, elsősorban az ára, másodsorban az áramfogyasztása miatt. Mivel a melegvíz-fogyasztás egy háztartásban folyamatos, így egyáltalán nem mellékes, hogy mennyi áramot fogyaszt.