Fél a gyerek a fogorvostól? Van megoldás.

Clinident gyermekbarát fogászat

A gyermekeket sem kíméli a fogszuvasodás és az ezzel járó fájdalom. Gyakran a szülők csak arra lesznek a figyelmesek, hogy a gyerkőc sír, arra panaszkodva, hogy nagyon fáj a foga. Ekkor a lehető legbiztosabb megoldást kínálhatja a Clinident gyermekbarát fogászat, amelyik igazi szakértője a tejfogaknak. Az itteni segítőkész szakemberek a gyors kezelésnek köszönhetően hamar elfeledtetik a fájdalmat, az átvirrasztott éjszakákat.

Ha a szülő jó fogászatot választ, akkor biztos lehet benne, hogy a gyermek nem fog félni az orvostól, nem lesznek fájdalmai és igenis nyugodtan fog a székbe ülni. A Clinident gyermekbarát fogászat nem csupán a kezelésben, hanem a megelőzésben is hisz. Aki úgy gondolja, hogy gyermekkorban elhanyagolható a szájhigiénia, mert ugye tejfogakról van szó, amik amúgy is kiesnek egy idő után, nagyot téved. Kétségtelen, hogy a felnőttkori szép, erős és egészséges fogakat a gyermekkori odafigyelésnek és fogápolásnak lehet köszönni.

Mindegyik fogorvos egyetért azzal, hogy nem létezik irigylésre méltóan ép és szabályos nagykorú fogazat időben elkezdett szájápolás nélkül. A Clinident gyermekbarát fogászat erre mindig felhívja a figyelmet és elmondja a szülőknek, hogy a keletkezett lyukat meg lehetett volna előzni a megfelelő szájhigiéniával, ami ugye magába foglalja a fogmosást, a szájvíz használatát és még a fogselymezést is. A Clinident gyermekbarát fogászat azért vált annyira népszerűvé a szülők körében, mert egy tapasztalt csapat várja a kicsi pácienseket, amelynek a tagjai megfelelő szakmai háttérrel rendelkeznek a fiatalok kezelését tekintve.

Az itteni szakértők legfontosabb célja, hogy a kicsik a lehető leghamarabb megtanulják a helyes szájápolás fontosságát. Ezáltal felnőve nem kell a szükségesénél többször felkeresni a fogorvost. A gyermeküknek és ezzel együtt maguknak is jót tesznek a szülők, ha megjegyzik, hogy a tejfogak épsége létfontosságú, ha egészséges fogat szeretnének a csöppségeknek. Ehhez azonban arra van szükség, hogy a baba már 18 hónapos kortól elkezdje a játékos fogtisztítást. A Clinident gyermekbarát fogászat erre is figyel és figyelmezteti a szülőket.