Döntsünk a 165 70 R14 nyári gumi mellett

165 70 R14 nyári gumi

A tél és a komolyabb hideg végével eljött az ideje annak, hogy szembenézzünk az autógumi csere fontosságával. Jobb esetben a fagyos utakon mindenki remek tapadást nyújtó termékekkel közlekedett, de ezekre már nincs szükség egy jó pár hónapig. Helyettük a 165 70 R14 nyári gumi kerülhet elő, amit kifejezetten a jelenlegi körülményekre terveztek. De mért fontos ezeket felrakni?

Tény és való, hogy a téli változat ilyenkor is megállja a helyét, mert biztosítja a remek tapadást. Voltaképpen túlságosan jól is teszi ezt, ezért is érdemes a 165 70 R14 nyári gumi mellett dönteni. Ez a keményebb összetétel révén, a forró aszfalton nehezebben kopik. Ennek hála a haladás is gyorsabbá válik és az üzemanyag fogyasztás sem lesz olyan magas.

Gyorsan elérünk a kiszemelt helyre, de a nedvesebb idő sem okoz majd problémát. A 165 70 R14 nyári gumi, a speciálisan kialakított lamellák révén gyorsan elvezeti a vizet és stabil haladást biztosít. Kell még ennél több érv, hogy minél előbb megrendeljük és felszereltessük? Ha nem, akkor csak néhány kattintás az autogumivasarlas.hu oldalra és készen is vagyunk.