A tölgy bútor páratlanul szép

Tölgy bútor

Ön is járt már úgy, hogy a megvásárolt bútor nem váltotta be a reményeit? Akkor itt az ideje, hogy igazi profiktól rendeljen! A Pfiffer Bútorszalon már sok éve áll a vevők szolgálatában. Ha szereti a klasszikus vagy a rusztikus stílust, akkor a tölgy bútor biztosan elnyeri majd a tetszését. A legyártatására néhány héten belül sor kerülhet.

A weboldalon megtekintheti a kollekciót, aminek a termékeit személyre szabottan rendelheti meg. A díszítőelemek választéka igazán nagy. Az sem feltétlenül jelent gondot, ha egyedi méretben szeretne rendelni. Mivel a tölgy bútor eléggé strapabíró, ezért sokan döntenek a megrendelése mellett. Megfelel a minőségi elvárásoknak, hiszen egymás után több generáció is használhatja. Csodás dísze lehet a nappalinak, az étkezőnek vagy éppen a hálószobának. Az otthona a természetes anyagok segítségével válhat igazán széppé.

Anyagilag remek befektetést jelent, hiszen a tölgy bútor nem értéktelenedik el az idő múlásával. Mivel keményfából készült, ezért egyáltalán nem sérülékeny. A szakemberek szívesen adnak tanácsot vele kapcsolatban, ezért bátran tegye fel a kérdéseit, ha bizonytalan valamiben! Amennyiben alaposabban megnézi a kínálatot, azt is észreveheti, hogy a fakeretes ágy többféle színben rendelhető meg. Az antikolt változata igen keresett a vevők körében. Vehető hozzá ágyneműtartó teleszkópos kivitelben. A bútorszalon 2 év garanciát biztosít. Tölgy, bükk, cseresznye, dió vagy kőris felhasználásával készülhet.

A szakemberek kizárólag magyar alapanyagot alkalmaznak a gyártásánál. A fakeretes ágy kiállja az idő próbáját, hiszen igazán masszív. Mivel pontosak az illesztések, ezért nem kell tartani a nyikorgásától. Kérhető ajánlat a kiszállítására, illetve a helyszínen történő összeszerelésére. Mivel a bútorszalon fontosnak tartja a környezetvédelmet, ezért az alapanyagok csomagolása szövetzsákokkal történik. A fakeretes ágy sérülésmentesen fog megérkezni a megadott címre, tehát érdemes sort kerítenie a megvásárlására. Természetesen rendelhető még hozzá éjjeliszekrény is.