A sitebuilding lefekteti az alapokat

Sitebuilding felsőfokon

A weboldalkészítés egyik fontos részének tekinthető ez a folyamat. Ennek során, úgymond életre kell a grafikai terv, amit a grafikus az igények alapján elkészít.

A sitebuilding után persze még nem tekinthető késznek a honlap, azonban innen már nincs sok és teljes mértékben egy tökéletesen működő weboldallal fogunk rendelkezni. Természetesen minden megrendelő azt szeretné, hogy egy biztonságos, gyors és tökéletesen működő végeredményt kapjon.

Elég egy apró hiba a programozás során és bizonyos menüpontok nem fognak rendeltetésszerűen működni. Ez az a dolog, ami nem fordulhat elő, hogyha a Pixelhuszárt választjuk. A nagy szakmai múltra visszatekintő cég a sitebuilding során egyedi kódolást használ. Ennek köszönhetően a kódot mindig gyorsítani lehet.

A weboldal a későbbiekben sem fog lelassulni, mivel ez általában előfordul az olyan esetekben, amikor nem történik meg a rendszeres karbantartás. A pixelhuszar.hu a sitebuilding mellett, a karbantartási feladatok elvégzését is vállalja, ráadásul WP-alapú fejlesztéseket használ, ami gyorsabb a CMS fejlesztésű rendszereknél.