A fekve szolizás tényleg kevésbé hatásos?

Fekvő szoláriumok

Mivel a mostani trendek szerint a napbarnított bőr számít szépnek, ezért sok hölgy dönt úgy, hogy ellátogat a szoláriumba. A mesterséges barnulás rajongói között örök vita dúl arról, hogy az álló vagy a fekvő szoláriumok használata az előnyösebb.

Nehéz állást foglalni egyik vagy másik oldal mellett, hiszen mindenki különböző tapasztalatokkal rendelkezik. Az a legbiztosabb, ha a szoláriumozásra vágyó hölgyek mindkét módszert kipróbálják és ebből vonják le a következtetéseket.

A Hollandimpex segítségével bármikor lehetővé válik az álló és a fekvő szoláriumok kipróbálása. A hölgyek a legmodernebb körülmények között barnulhatnak. Gyakran történik csőcsere, ezért nem kell a kellemetlen következményektől tartani. Végre alkalom nyílik a szépülésre. Ennek köszönhetően a nők magabiztosabbnak fogják érezni magukat.

A pattanások száma is jelentősen csökkenhet a fény hatására. A fekvő szoláriumok használata nem kerül sokba, tehát anyagi szempontból érdemes ezt a céget választani. Lehetőség nyílik a nagykereskedelmi kabinvásárlásra is.